Jdi na obsah Jdi na menu
 


KLÍČ K ÚSPĚCHU: Strava-Pohyb-Pozitivní myšlení ♥

Co je přece pozitivní na tom, když výsledky nepřichází hned, že? Cesta k vysněné postavě je o trpělivosti a vnitřní síle vydržet až do konce. :-)

article preview

22834478_10209785562946881_1263659337_n.jpg Ano, jak již vypovídá samotný název, klíč k úspěchu v redukci hmotnosti je zdravá strava rovná se pohyb a pozitivní myšlení. :)

Zní to jednoduše, že? Ale opak je pravdou, není to procházka růžovým sadem.

Každý z Vás určitě zná pocit, kdy si řekne, že právě dnes začíná hubnout, protože musí.

Většina lidí ze dne na den přestane jíst sladkosti a tučná jídla. Navštíví fitness centrum, kde si koupí permanentku. A nebo uvítají pohyb v domácím prostředí či na čerstvém vzduchu. 

Velice rychle přijde den, kdy nastanou pochybnosti zda ta dřina a všechno okolo za to stojí. Nevidí výsledky a tak snadno sklouznou ke staré životosprávě. V čem je tedy háček? :) Samozřejmě ve Vašem myšlení. Přiznejte si, že máte tendenci vidět věci hned černě a negativně.

Co je přece pozitivní na tom, když výsledky nepřichází hned, že? Cesta k vysněné postavě je o trpělivosti a vnitřní síle vydržet až do konce.

Výsledky přichází, když je nejmíň čekáte. Místo toho, aby jste se zabývali myšlenkami na výsledky, tak hledejte pozitiva na zdravé životosprávě a pohybu. Užívejte si svou cestu se vším, co Vám nabízí.

Zůstaňte pozitivní i v případě, když přijde pád. Kolem sebe můžete mít známé a kamarády, co vám nevěří, že dokážete zhubnout nebo nabrat svalovou hmotu. A snadno vás podrazí.

 Ano, vím jak takový podraz bolí a člověka zasáhne. Ale věřte mi, že je důležité zůstat stále sám sebou, dělat to co Vás baví a naplňuje. Když se to nelíbí ostatním, není to přece Váš problém.

Máte život jen a jen ve svých rukou.

I já sama jsem se setkala s tím, že lidi v mém okolí nechtěli přijmout fakt, že jsem přehodnotila svůj život. Společenské akce s kamarády, které jsem absolvovala každý víkend pátky i soboty, šly bokem.

Uvědomila jsem si jednu zásadní věc. Nemyslela jsem sama na sebe, ale jen na spokojenost druhých. Chtěla jsem se všem zavděčit. Neuměla jsem odpočívat, moje stravovací návyky byly velmi špatné a přemíra alkoholu způsobila na můj organismus hodně negativně. Postupně mě tohle všechno ničilo.

Nebyla jsem šťastná, chtěla jsem si sice užívat společenské akce s kamarády, ale moje tělo velmi trpělo a následně i psychika. Špatné stravovací návyky rovná se nulový pohyb a negativní myšlení se odrazilo na mě samotné. 

Dělím se s Vámi o další kousek mého života. Jedná se o zkušenosti k nezaplacení. K pozitivnímu myšlení jsem došla také postupně. Čím více jsem začala hledat na všem pozitiva, tím se stal můj život bohatší a spokojenější. Hlavně jsem se našla v pohybu a ve zdravé stravě. :)

Vydala jsem se na cestu, kde jsem se neptala nikoho jestli můžu či nikoliv. Začala jsem s čistým štítem a stále si píšu kapitolu svého života. :)

Pohyb je dnes pro mě závislost, jelikož mě neskutečně moc baví. Beru ho jako způsob relaxace a odpočinku. Bolest a únava je pro mě příjemná a můžu říct, že se na ten pocit i těším. :)

Myslela jsem si, že mě při tréninku ve fitness centru nemůže už nic překvapit. Ale chci vám říct, že i v pohybu je stále co poznávat a objevovat. Cviků je strašně moc.

22811368_10209785574187162_1737194785_n.jpg

Každý z Vás si přijde na to svoje. Objeví se i sem tam překážka, zda ustojíte bolest a nebo zvládnete sérii dalších nových cviků. Tady už je to i o tom jestli skutečně chcete. Jakmile nechcete, není o čem se bavit.

Můj den před tréninkem začíná následovně. Ráno hned po probuzení se na sebe podívám do zrcadla a řeknu si, že se mám ráda. Udělám si vydatnou snídani, ze které získám co nejvíce energie a celá natěšená jedu do fitness centra.

Ne s pocitem musím, ale že CHCI.

Dokázala jsem se tak nastavit v hlavě a říkám si, že CHCI jít cvičit, protože mě pohyb nakopne a mám přes den energie na rozdávání.

Výsledky se dostavily, až jsem je opravdu nejméně čekala a já byla prostě happy!!! :) A nadále jsem moc šťastná za to, na jakou cestu jsem se vydala a co všechno mi nabízí. Užívám si ji opravdu moc. :) 

Zdravá strava je moje další závislost. Jsem člověk co strašně moc miluje jídlo. :) A proč? Sama vidím, co zdravá strava dokáže. A jaký má blahodárný vliv na mé tělo. A když si sama sebe srovnám před rokem a v současnosti, je to nesrovnatelný rozdíl.

Změnila jsem nejen přístup k životu, ale i k jídlu a pohybu. Před rokem když mi někdo řekl:běž cvičit“. Moje reakce byla: Cože? Cvičit? Proč? Vždyť nemusím, vypadám přece dobře. Až teď vím, že pohyb neslouží jen k dopracování se ke štíhlé postavě. Je to především i zábava, radost, potěšení a nekonečná práce na sobě samotné.

Motivace je pro mě tak veliká, že ani jeden jediný den jsem neměla myšlenky, že bych se vzdala. Nevzdám se a jedu hrdě dál. Ať už mě potkají pády nebo vrcholky, tak vím a dokonce jsem o tom přesvědčená, že vše zvládnu.

Duševní stránku mám vyrovnanou a nemoci se mi vyhýbají velkým obloukem. Chci Vám tím říct, že každá nemoc má svoji duchovní příčinu. Jste-li nemocní, tak Vás něco trápí. Pamatujte si, že stres je velký nepřítel pro Vaše tělo. 

Ať už jste se vydali na cestu ke stravě, pohybu nebo k pozitivnímu myšlení, opravdu nic není ze dne na den. To, že vynecháte sladkosti a druhý den najedete na zdravou stravu, také není úplně správný přístup. :) 

Věřím, že úplně každý z Vás dokáže vše co chce. Jen stačí chtít. Najít v sobě sílu a vydat se na cestu za nepoznaným.

Stanovte si cíl a jděte....... :) 

S láskou Katrin heart

 

 

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 34237
Měsíc: 753
Den: 29